logosr

updated 4:11 PM, Oct 19, 2023 Europe/Bratislava

Neštich 2001

  • Published in Cestná cyklistika

1.9.2001 - Svätý Jur, 7 km, prevýšenie 420 m
GabikaTak je tu ďaľší ročník čoraz obľúbenejšej časovky Neštich - Malý Javorník. K jej obľúbenosti prispieva nielen atraktívna poloha blízko Bratislavy, ale aj pekná 7 km trasa aj keď s čoraz horším povrchom, a aj dobrá organizácia a špecifická tombola v štýle ak si vylosovaný vyber si čo chceš.

Po problémoch vlani s výsledkami, čo sa podarilo vyriešiť, na tento ročník organizátori - Cyklo Slovakia Bratislava, zabezpečili časomieru a novinkou bolo aj vyhlásenie víťazov a tombola nie v priestore cieľa, ale na konci Neštichu.

Tak teda je tu 1. september, podarilo sa mi nahovoriť po prvý krát aj môjho spolusediaceho kolegu Romana Kučeru a zopár ďaľších. Ráno však počasie nebolo dobré. Po nočnom daždi bolo hmlisto a vyzeralo to ešte na dáku prehánku. S Mirom Pilkom sme sa dohodli, že pôjdeme spolu a ešte sa vyvezieme na Slnečné údolie, čo však v mokru sa nám nechcelo. Na miesto štartu sme prišli o 9.30. To tu už bolo dosť veľa ľudí a na moje prekvapenie v tomto počasí štartovalo vyše 100 účastníkov. Na schladenie sa práve na začiatok časovky spustil drobný dážď, čo je aj vidno na radarovom zázname z SHMÚ, kde bol cieľ pretekov (čas 10.15). Pozn.: zelená znamená drobný dážď.

Add comment

Banner new